Drunchfestival #2018

Lekkere hapjes. Vijftien kraampjes. Aangepaste dranken. Een creatief kinderdorp. Live muziek. Sfeer. Babbeltjes. Je raadt het al, het Drunchfestival komt eraan. 

Zondag 2 december - ‘Drunch Familiedag’ 
De familiedag is er voor iedereen. Jong, oud en al wat tussenin zit wordt verwend. Als locatie hebben we enerzijds Salons Ter Groene Poorte en anderzijds Het Fornuis waar in totaal vijftien eetstandjes te bezoeken zijn. Voor de kleinsten is er een kinderdorp met leuke workshops en er kan opnieuw een gekke foodfoto genomen worden. De muzikale omkadering gebeurt door de bluesband Blue Monkey.  
Deuren open om 11.30 u.
Einde om 16.30 u.


Maandag 3 december - ‘Avond Drunch Oud-Leerlingen’
Op maandag is iedereen ook welkom, maar de avond staat toch in het teken van onze oud-leerlingen. Een blij weerzien, een praatje maken over de eigen zaak of aan je klasgenoot vertellen dat je carrière toch een plotse wending kreeg? Het kan allemaal. De eetstandjes bevinden zich op maandag enkel in Salons Ter Groene Poorte. De muzikale omkadering gebeurt eveneens door de bluesband Blue Monkey.  
Deuren open om 18.00 u.
Einde om 22.30 u.


Info & inschrijven kan hieronder
De instapkost bedraagt 20 euro per persoon. Aan de ontvangstbalie ontvang je dan drank- en eetbonnen ter waarde van 20 euro. Bonnen kunnen altijd bijgekocht worden aan de kassa. Bij het binnenkomen ontvang je ook een boekje met een foto-overzicht van de gerechten.

OPGELET: NA INSCHRIJVING ONTVANG JE EEN EMAIL.
VERGEET DEZE NIET TE BEVESTIGEN.

* geeft verplicht aan